ASTAXANTHİN

http://www.vidivodo.com/video/dr-oz-show-takviye-ilaclar-astaksantin/640620

 

Antioksidan aktivitesi E Vitamini’nden 550 Kat, C Vitamini’nden 6000 Kat, Karoten’den 10 Kat daha güçlüdür.

Astaxanthin (Astaksantin) pigmenti “İnsanoğlunun Keşfettiği Doğadaki En Güçlü ve Güvenli Antioksidan” Olarak Kabul Edilmektedir; Antioksidan Aktivitesinin E Vitamininden 550 Kat, C Vitamininden 6000 Kat, KoEnzim Q10’den800 Kat, Karotenden 10 Kat Daha Güçlü Olduğu Bulunmuştur.

Bilim adamları, serbest radikallerin kanser, kalp hastalıkları, felç ve Alzheimer gibi hayatı tehdit eden birçok hastalığa sebep olduğuna dair her geçen gün daha fazla kanıt bulmaktadır.

Günümüzde sentetik/kimyasal maddelerin yan etkileri olduğu anlaşılmaya başlandıkça, doğal kaynaklı antioksidan maddelerin kullanımı, yaşam kalitesini arttırmak isteyen, güvenli ve doğal bir alternatif arayan kişiler için her geçen gün daha da çekici hale gelmektedir.

Yan etkileri bulunan ve yüksek konsantrasyonlar ile görev yapan ve sentetik/kimyasal maddelerden farklı olarak, antioksidan astaxanthin / astaksantin pigmenti içeren BioAstin™ çok çeşitli yollardan daha hassas şekilde çalışarakyaşam enerjinizi ve yaşam kalitenizi arttırır.

Güç ve Dayanıklılık

Doğa’da gözlemlenen en büyük güç ve dayanıklılık örneklerinden biri, somon balıklarının soylarını devam ettirebilmek adına yumurtlamak için güçlü akıntılara karşı yüzmeleridir. Astaxanthin / astaksantin pigmenti, hayvanlar aleminde, en yüksek konsantrasyonda somon balıklarının kaslarında bulunur ve o kırmızı rengi verir. Somon balıkları, hızla akan nehirlere ve şelalelere karşı yedi gün boyunca yumurtalarını bırakmak için savaşırlar.

Bir atlet olmasanız da, BioAstin™ doğal astaxanthin / astaksantin kullanmanız, günlük rutininiz içinde çok daha enerjik, çok daha dinç ve çok daha güçlü olmanız anlamına geliyor.

 

Bioastin

BioAstin™ Nedir?

BioAstin™, Hawaii Adası’nın el değmemiş ve biyolojik SİT / Güvenlik alanı olan Kona Sahili’nde, bir tatlı su yosunu olan Haematococcus alglerinden (tek hücreli yosun) elde edilir. Bu mikroskobik kırmızı alg yosunları çok yüksek miktarda“karotenlerin kralı” olarak bilinen“Astaxanthin / Astaksantin pigmenti”içerirler.

Bir besin takviyesi olanBioAstin™; aynı zamanda cilde de sürülüp kullanılabilir.

Neden Hawaiian BioAstin™ ?

  • Biyolojik güvenlik alanında üretimi yapılan ve üretim esnasındakimyasalların kullanılmadığı ve besin değerini düşüren fırınlama işlemi uygulanmayan, dünyadaki tek yer Hawaii’dir.
  • FDA (Amerikan Tarım ve İlaç Bakanlığı) BioAstin™ Doğal Astaxanthin’i güvenli besin/gıda olarak kabul etmiş ve GRAS statüsüne (Güvenli Gıda) almıştır. Çok nadir birkaç gıda takviyesi hariç başka hiçbir mikroalg ürünü bu kategoriye alınmamıştır.
  • “Cyanotech – Nutrex-Hawaii” FDA, ISO 9001:2000, Kosher, GMP (İyi Üretim Uygulamaları), GRAS statülerinin tümüyle ödüllendirilmiş ilk ve tek mikroalg üretim merkezidir.

Nereden alabiliriz?

http://www.bioastinturkiye.com/

http://www.thelifecoshop.com/Urun/BIOASTIN-Dogal-Astaxanthin-50-Kapsul-pmu344.html

 

About azimliyim

Gerçekçi ol...İmkansızı iste...Başaracaksın...
Bu yazı SAĞLIK SİTELERİ, SAĞLIKLI VİTAMİNLER içinde yayınlandı ve , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın